Цинізму не позичати! Путіністка Наташа Корольова заявила, що сумує за Києвом

Путіністка Наташа Корольова заявила, що сумує за Києвом

Співачка Наташа Корольова, яка народилася і виросла в Києві, але в 17 років поїхала в Росію будувати свою кар'єру, висловилася про свою малу батьківщину, передають Патріоти України.

Путіністка зізналася, що за Києвом сумує, але відвідати його не може, бо внесена до списку санкцій за підтримку кривавої кремлівської політики.

"На жаль, я давно вже не в'їзна до Києва, тому що давно мене закрили, першу. Я представляла загрозу, напевно, своїми хорошими добрими піснями. Вони не могли зрозуміти в який статус артиста мене записувати - російська артистка або своя? Була дилема, але в підсумку вирішили закрити, причому жорстко - на п'ять років", - заявила Корольова.

Вона додала, що сумує за рідним містом.Зараз у Корольової є можливість переїхати в США, де живе її мати, але обмежується лише короткочасними поїздками до матері: заявляє, що не відчуває себе там "як вдома".

"Приїжджаю в гості із задоволенням, але на якийсь час. Далі не можу, не моє", - сказала Корольова.Відзначимо, ще однією причиною, яка тримає Королеву в Росії, є її чоловік Тарзан. Він не так давно заявив, що сам би пішов на війну, щоб вбивати мирних українців, але відтоді так і не мобілізувався - лише вирішив очолити "диванні війська" - те і робить, що пише у своєму блозі пропагандистські речівки. За це Сергій Глушко (справжнє ім'я Тарзана, - ред) потрапив до санкційного списку 119 росіян, яким заборонено в'їзд в Україну. Також на території нашої країни заборонені будь-які культурні продукти, які були створені за участю путіністів.

До речі, після початку повномасштабної війни в Україні Корольова довго мовчала, а пізніше виступила на концерті в РФ із шоу-балетом, одягненим у кольори російського прапора. У своєму блозі та на виступах вона оспівує дії російської влади, а також підіграє кремлівській пропаганді. При цьому ходять чутки, що мати співачки виступає проти війни в Україні, через що посварилася зі своїм зятем.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...