"Цирк виродків": Продюсер Лободи розкритикувала російський шоу-бізнес

Церемонія вручення премії "Муз-ТВ", що пройшла в Москві 4 червня, не обійшлася без скандалу, який спровокував репер Алішер Моргенштерн. Це дало привід продюсеру Світлани Лободи Нателлі Крапивіній заявити про те, що російський шоу-бізнес все більше нагадує їй цирк виродків. Зробила вона це в своєму Instagram, фактично підтримавши Моргенштерна, передають Патріоти України.

«Шоу-бізнес все більше нагадує цирк виродків. Виняток — кілька артистів, які зберегли внутрішню культуру і повагу до професії. Моргенштерн — ньюсмейкер від Бога. Всім насрати, хто отримав тарілки, але його спіч увійде в історію шоу-бізнесу», — написала Крапівіна.

Продюсер похвалила телеведучу Ксенію Собчак, яка «здатна витягнути будь-який захід», і її почуття гумору. Крім того, Нателла Крапівіна зазначила Олега Бондарчука і Світлану Лободу. На думку Нателли, її підопічна підготувала номер, до якого іншому шоу-бізнесу ще рости й рости. Що ж стосується загального рівня премії, то він залишив гнітюче враження. Крапівіна пообіцяла, що вона більше не з'явиться на подібних заходах.

«На премії я більше ходити не хочу. Не люблю, коли мені соромно за інших», — зауважила продюсер. Першими пост Нателли прокоментували Наташа Корольова і Ксенія Собчак, схваливши її точку зору.

Також солідарні з ними були і інші користувачі. «Згоден на 100%», «Нателла, як завжди, в точку! Люблю правду», «Два роки не було премії, а закулісна кухня залишилася на тому ж рівні. Були кльові номера, але в цілому „мертвий“ зал і міжсобойчик людей, котрі вважають себе зірками», — пишуть вони.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...