"Тупий народ": Дружина Усика назвала Путіна хворим та висміяла російські фейки (фото)

Нещодавно російська пропаганда пробила чергове дно, заявивши, що українці буцімто створюють біологічну зброю.Дружина боксера-чемпіона Олександра Усика Катерина Усик розповіла в себе в Instagram про тих жителів РФ, які "купилися" на ці фейки. Катерина висміяла росіян, передають Патріоти України.

"Вчора читала листування з однією зі своїх знайомих. Так от, російський великий тупий народ вважає, що ми вивели біохімічну зброю у вигляді комарів. Ці комарі висмоктують тільки слов'янську кров і можуть вбити її володарів. Так! Вони в це вірять! Давайте випустимо на них усіх наших комарів. Це як план Б. Не доводьте їм нічого", – пише Катерина. Також Усик зауважила, що немає сенсу щось доводити зазомбованим та краще поберегти свої нерви.

Після цього Катерина показала руїни в Києві і попросила зупинити хворого Путіна:"Це моє місто. Готова сама вже заплатити. Зробіть щось із цим Путіним! Та його шавками! Він хворий і, по ходу, йому втрачати нічого. А нам є".

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...