"Тут дітей гвалтують, а ти про концерти в Урюпінську пишеш. У**біще!": Гордон накинувся на Наташу Корольову

Український журналіст Дмитро Гордон жорстко розкритикував уродженку Києва, співачку Наташу Корольову за те, що вона рекламує концерт в російському Урюпинську, замовчуючи геноцид свого народу. Він назвав виконавицю "у**біщем, чию голову вже нічим не можна вилікувати", передають Патріоти України.

Відмовідний коментар пролунав в ефірі телемарафону "Україна Разом", а переглянути фрагмент можна на YouTube "В гостях у Гордона". Варто додати, що журналіст негативно висловився і про інших зірок, які зайняли "мовчазну позицію".

Дмитро Ілліч саркастично відмітив, що з "розчуленням" слідкує за соціальними мережами тих знаменитостей, які ігнорують війну в Україні, продовжуючи демонструвати своє звичне життя. Зокрема, мова йде і про в минулому українку Корольову.

"Ти дівчинка, жила на Борщагівці поряд зі мною, у нас був один класний керівник в середній школі. Вчителька української мови і літератури. Ти співаєш українські пісні, ти любиш Україну, як ти кажеш", – висловив журналіст своє нерозуміння позиції співачки.

Зі слів Гордона, він нібито примирився з мовчанням артистки, але її нещодавний анонс концерту в місті Урюпінськ не вкладається в нього в голові.

"Це анекдот. Тобто тут дітей вбивають, гвалтують дітей в Бучі. А ти, бл*ть, пишеш, що в тебе концерт в Урюпінську. У**біще, просто у**біще! І таких багато там. Теж хворих на голову. Ти ж українка, як ти можеш?" – емоційно висловився співбесідник телеведучих.

На запитання, чи існує ймовірність "вилікувати голови" таких зрадників, Гордон відповів, що не бажає нікого "лікувати", а тим паче переконувати.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...