"Тут немає чого додати": Ада Роговцева пояснила, чому перемовин з РФ не може бути

Українська зірка театру і кіно Ада Роговцева прокоментувала припущення багатьох українців щодо можливих переговорів з Росією, щоб зупинити десятирічну війну. Вона категорично висловилася, що ні в якому разі перемир'я в такому вигляді не може бути, передають Патріоти України.

Акторка в інтерв'ю журналісту Олексію Суханову риторично запитала, на які жертви має піти Україна, щоб погодитися на перемовини. На її думку, лише перемога може поставити крапку у війні.

"Ніяк! Ніяких перемовин не може бути. Їх треба змусити або перемогти. Але я не знаю, як ми можемо перемогти. А як нам погодиться? На що нам погодитися? Як можна віддати те, що [наше]? Ну як? Яким чином? Чому? Вони вже стільки наробили, які перемовини?" – різко відповіла вона.

Бажання багатьох українців погодитися на переговори з Росією полягає у наявності великої втоми. 10 років війни й 2,5 – повномасштабного вторгнення виснажили людей. Однак, на думку Ади Роговцевої, втома за собою тягне чимало неприємних явищ, які закінчуються бездіяльністю і байдужістю.

"Але втома іноді переходить в байдужість, в депресію, в бездіяльність. Страшна річ – втома", – каже 87-річна акторка.

Зокрема, вона лаконічно пояснила, якої національної ідеї потрібно дотримуватися українцям, щоб не втратити державу. Ці слова люди говорять ледь не щодня останні 2,5 роки, але небагато хто обдумує їхній справжній сенс."Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна понад усе!" – промовила зірка.

Олексій Суханов приєднався до слів Ади Роговцевої й подякував воїнам, які захищають Україну на фронті: "Тут немає чого додати, крім величезної подяки кожному нашому герою, демонстрації в щоденному режимі, поваги до них".

Варто зазначити, що 87-річна Ада Роговцева транслює у своїй роботі й житті те, що Україна все ще перебуває у стані війни, і показує наскільки любить свою країну. Вона показувала архівне фото з 2018 року з Авдіївки, яка зараз перебуває під окупацією РФ. Тоді Роговцева приїздила у прифронтове місто, аби виступити перед місцевими жителями, а також бійцями ЗСУ. Попри ризики вона з колегами намагалася підняти моральний та бойовий дух співвітчизників.

Цьогоріч зірка кіно повернулася на велику сцену і присвятила виставу українському актору Паші Лі, який загинув від рук росіян. Актори пообіцяли, що вона щоразу буде зіграна на честь українця, який героїчно рятував співгромадян у Київській області

"Бувають часи, коли йдеш у мінус": Анастасія Цимбалару назвала суму, яку топові українські актори заробляють за один знімальний день під час війни

четвер, 5 вересень 2024, 0:10

Відома акторка Анастасія Цимбалару розповіла про дохід, який сьогодні можуть отримати топові артисти в Україні. Вона зазначила: суми, що вона та її колеги заробляють в умовах повномасштабного вторгнення, значно відрізняються від довоєнних часів, переда...

"Знаєте, я не здивована": Олена Шоптенко висловилася про службу в ЗСУ ексчоловіка Дікусара та чи спілкується з ним

середа, 4 вересень 2024, 17:49

Українська хореографиня Олена Шоптенко висловилася про службу свого чоловіка, танцівника Дмитра Дікусара, в лавах ЗСУ та зізналась, чи підтримує з ним зв'язок, передають Патріоти України. Хореограф ще на початку повномасштабної війни пішов служити на ф...