“Тварюка і нікчема": В'ячеслав Узелков різко відгукнувся на адресу колишньої дружини і влаштував "істерику"

В'ячеслав Узелков дуже різка людина, який говорить те, що у нього на думці. Колишній український боксер зовсім невтішно і досить їдко висловлювався на адресу дружини кілька років тому, і продовжує досі – особливо коли йдеться про дітей, зазначають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм В'ячеслав Узелков ініціював відповіді на запитання шанувальників, і коли один із них поцікавився, ким він бачить своїх дітей у майбутньому, спортсмен відповів: "Вже не бачу і не знаю. Бо мене не допускають у спілкуванні з дітьми, тим більше не дають можливості у їхньому вихованні".

Шанувальники поспівчували зірці шоу "Зважені та Щасливі", відзначаючи, що це жахливо, коли батькові не дають бачити дітей та виховувати їх, на що В'ячеслав Узелков відповів: "Тому я злюсь. Я можу подарувати дітям багато в цьому житті. Але обмеження їхньої мами, обмежує мої втручання в їхнє життя".

А ось питання підписника про те, чому одні пари після розлучення залишаються друзями, а інші ні, спортсмен з обуренням наголосив:

Я про це теж часто думаю. Але розумію, залежить від людей, якщо одна тварюка і нікчема, не буде добрих стосунків", - а також доповнив пост картинкою з цитатою Майка Тайсона: "Соціальні мережі зробили так, що вам надто комфортно ображати людей , не отримуючи при цьому у морду".


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...