"Твоя мати - чудовисько, яке тішиться бачити, як вбивають дітей": Сина Канделакі захейтили в мережі

Син путінської пропагадистки Леонтій піддався різкій критиці в мережі. Як повідомляє британська газета Mirror.co.uk, Лео-син "мультимільйонерки, телеведучої Тіни Канделакі, яка протягом усієї війни поширює кремлівську пропаганду і уїдливі антиукраїнські гасла". Лео, музиканта за професією, захейтили в мережі за фашистські погляди його матері і власне мовчання з цього приводу, передають Патріоти України.

"Тільки на цьому тижні 46-річна жінка використовувала своє телешоу, щоб погрожувати Великобританії застосуванням нової російської гіперзвукової ядерної ракети "Сармат", відомої як "Сатана - 2", - повідомляє британське видання. Крім того, музиканта розкритикували за те, що у свій 21 рік він уникає строкової служби "у другій армії світу", армії РФ, і не відправився воювати і звірствувати в Україну. "Боїшся, що не повернешся?"- залишали коментарі Передплатники.

Як і сини багатьох елітних сімей Росії, він ухилився від призову, в той час як незліченна кількість росіян і українців його віку загинула в боях. Однією з перших не стала мовчати відома блогерка-опозиціонерка з РФ Ніка Білоцерківська. Вона звернулася до телеведучої: "Тіна, сподіваюся твій син, як син патріотки, зараз в танку під Мелітополем?"

"Такий патріот, який виявляє велику любов до Росії, а тебе навіть немає на полі бою", - написали йому в соцмережах. "Нікому не цікава ваша музика. Краще використовуйте свій голос і допоможіть Україні покласти край цій страшній війні", - коментують люди.

"Як ти можеш жити і розуміти, що твоя мати — чудовисько, яке щасливо бачити, що дітей вбивають. "Змусити інших людей повірити, що це нормально. Мільйони людей плачуть, коли бачать убитих людей похилого віку, жінок, дітей — а твоя мати і оком не моргне", - пишуть Передплатники. "Мені дуже шкода тебе, приятель. Я дуже сподіваюся, що ти зможеш жити, не ненавидячи себе і свою матір", - зазначили фоловери сина пропагандистки.

Британське видання зазначає, що в одному з постів на цьому тижні Канделакі скопіювала карту з британських ЗМІ, що показує відстань від Красноярського краю, де спочатку буде базуватися ракета "Сатана-2", до Великобританії.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...