"Ти - супер": Настя Каменських похвалилася фігурою у купальнику-трійці (фото)

Настя Каменських все ще перебуває у казковій подорожі у Мексиці. Разом з коханим чоловіком, мамою та найкращою подругою виконавиця ніжиться на сонечку у Тулумі та ділитися з шанувальниками гарячими знімками у купальниках, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська виконавиця опублікувала серію нових фотографій, вразивши своїми пишними формами. Зараз Настя Каменських стала простіше ставитися до свого зовнішнього вигляду, не морячи себе голодом. При цьому артистка займається спортом, їсть правильну їжу, не забуває балувати себе різними смаколиками і виглядає завдяки цьому чудово.

"У моєму природному середовищі", - зазначила у підписі Настя Каменських.

У кадрі артистка постала у гарному купальнику-трійці: плавках, бюстгальтері та накидці. Виконавиця позує на балконі свого номера з розпущеним волоссям та без макіяжу на обличчі. Настя Каменських похвалилася не лише рівним тоном обличчя, відсутністю висипань та пігментації, але ще й гарним підтягнутим тілом та жіночними вигинами.

Підписники залишили безліч захоплених компліментів, але були серед них і ті, хто не був щедрий на позитивні відгуки, звинувачуючи зірку в небажанні ставати матір'ю, а також лаючи те, що вона весь час позує без одягу.

"Важко, напевно, без дітей на відпочинку", "Вічно в трусах", "Шикарна", "Красотуля", "Настя, ти чарівна", "Прекрасна", "Ти супер", "Красива фігура", - пишуть фоловери.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...