"Ти або довіряєш людині, або не довіряєш": Соломія Вітвіцька відреагувала на чутки, що почала зустрічатися з одруженим чоловіком

Ведуча ТСН на "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька, яка декілька тижнів тому розсекретила свого нового коханого, прокоментувала чутки навколо їхнього роману, передають Патріоти України.

Зокрема, злі язики подейкували, що мовляв Вітвіцька та її новий обранець, військовий Олексій Ситайло почали зустрічатися, коли чоловік ще був офіційно одружений.

За словами ведучої, до неї такі чутки не доходили. Також вона зазначила, що на момент їхнього роману вони обидвоє були вільними"Ми були обидва розлучені", - коротко прокоментувала Вітвіцька "Люкс ФМ".

Також ведуча зізналася, що з колишньою дружиною свого коханого не спілкується. Проте Вітвіцька не приховує, що у дружніх стосунках залишилася з ексчоловіком Владом Кочатковим, який щойно Соломія запостила фото з новим обранцем, одразу привітав колишню дружину і побажав їй щастя.

За словами Вітвіцької, її нинішній коханий до колишнього чоловіка Соломію не ревнує:

Та ні. Все добре. Ти або довіряєш людині, або не довіряєш. А якісь ревнощі.. Мені здається, якщо ти в собі сумніваєшся... А в мене обранець такий, впевнений у собі чоловік", - пояснила Вітвіцька. Зазначимо, що коханий Соломії Вітвіцької Олексій Ситайло був одружений і від попередніх стосунків має сина.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....