"Ти йдеш на чужу війну": Арбеніна емоційно заспівала про "прокляту Росію" (відео)

Російська співачка Діана Арбеніна представила пісню про війну в Україні і масові смерті в ній російських окупантів. Лірична композиція отримала назву "Не мовчи", як заклик до росіян говорити про несправедливий напад РФ, передають Патріоти України.

У тексті вокалістка розповіла про те, що російських солдатів відправляють на "чужу війну", не запитавши, чи хочуть вони воювати з Україною.

Від імені окупантів зірка заспівала про загублених друзів, будинки і весну, яка може стати для них останньою в житті. А також назвала війну "озвірілим безглуздим боєм" і закликала слухачів говорити про свою антивоєнну позицію.

Крім цього, в рядках композиції Арбеніна згадала пропаганду, зазначивши, що їм розповідають "стільки ж правди, скільки і брехні", і запитала, "за що проклята" Росія.

"Ми так довго чекали весну. Ти йдеш на чужу війну. І ніхто у нас не запитав. Я не плачу. Немає сліз і немає сил. За що проклята ця країна? Життя у нас з тобою тільки одне. Озвірілий безглуздий бій. Я дочекаюся, і я буду з тобою. Не мовчи", - співає Арбеніна.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...