"Ти - людина-Магніт!": Сніжана Бабкіна душевно привітала зіркового чоловіка з днем народження

Сніжана Бабкіна, яка раніше розповіла про зради чоловіка, зворушливо привітала його з днем народження, назвавши «людиною-магнітом», зазначають Патріоти України.

«Ти — людина-Магніт! Магніт для захоплених поглядів, яскравих усмішок, внутрішньої радості з нотками ностальгії. Магніт для справжніх почуттів, споріднених душ, космічних емоцій! Магніт для глибоких, чесних, люблячих людей! Магніт для важливих періодів та глибоких досвідів!» — написала Сніжана у своєму Instagram.

За її словами, зараз у Сергія дуже «цікавий» і важливий період, тому вона бажає, щоб чоловік вийшов із нього переможцем.

«Нехай таким безмежним, як моя Віра в тебе, будуть твоє Здоров'я, Щастя, Натхнення, Внутрішня Радість та Сила Духа!» — побажала жінка, назвавши чоловіка «дорогим другом».

Фоловери Сніжани з радістю підтримали її, побажавши імениннику «особливого» року.

А телеведуча та співачка Віра Кікелія написала просто — «Любим».

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...