"Ти можеш бути в неї не першим і не єдиним...": Даша Астаф'єва порадувала новою чуттєвою фотосесією

Українська модель та співачка Даша Астаф'єва взяла участь у чуттєвій фотосесії. Любителька сексуального вбрання та відвертих знімків цього разу позувала повністю одягненою, зробивши акцент на обличчі та емоціях. Нові фотографії з'явилися в Instagram-акаунті артистки, передають Патріоти України.

На чорно-білих кадрах Астаф'єва сміялася і куталася в пальто. Зірка залишила в пості цитату про кохання. "Ти можеш бути в неї не першим, і не єдиним... А можеш і не бути. Головне, щоб вона посміхалася", – написала модель.

Кадри вже в перші години після публікації зібрали тисячі лайків та чимало коментарів із компліментами. Фанати оцінили красу жінки і без оголених частин тіла.

"Красива сильно!", "Бомба", – пишуть у мережі. Багато шанувальників також зазначили, як чарівно усміхається модель.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...