"Ти найкраща у світі!!!": Юрій Горбунов показав Катю Осадчу без макіяжу та в домашньому одязі (фото)

Катя Осадча завжди постає перед камерами при повному параді. Вона одягає найкращі вечірні сукні та костюми, туфлі на підборах, красиво укладає волосся, одягає капелюшки та наносить яскравий макіяж. А ось у повсякденному житті зірка майже завжди ходить без макіяжу та зачіски, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм чоловік зірки вирішив привітати кохану з Днем Ангела.

"З Днем Ангела, кохана!!! Ти найкраща у світі!!! І всі Катерини у світі – будьте щасливими!!!" – наголосив Юрій Горбунов.

На одному зі знімків Катя Осадча постала абсолютно без макіяжу і з прибраним в гулю волоссям. Зіркова матуся зняла себе, сидячи у дворі свого розкішного заміського будинку і тримаючи на руках свого маленького сина. Незмінна ведуча програми "Світське життя" одягнена в картату сорочку, а на її шиї красується миле намисто з бісеру, а крихітка Данил одягнений у білу шапочку та блакитний халат.

Катя Осадча виглядає без макіяжу відмінно і може похвалитися милим ластовинням, рівним тоном обличчя, відсутністю глибоких зморшок і висипань.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...