"Ти народила дитину, ти вже не така приваблива": Ексдружина Узєлкова розповіла, як він її зраджував і як вона дізналася про це

Ексдружина боксера В'ячеслава Узєлкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла, як він її зраджував, передають Патріоти України.

Марина, яка раніше шокувала,як Узєлков з неї знущався, пригадала, як побачила його переписку з коханкою. Фітнес-тренерка зізналася, що у шлюбі з боксером, якоий протривав 22 роки, в неї сильно впала самооцінка. І не останню роль в цьому зіграв Узєлков, який знецінював дружину:

"Коли ти починаєш жити з людиною, яка влаштовує тобі емоційні гойдалки, яка починає тобі розповідати, що ти вже не така красива. А ти дивишся на себе в дзеркало: "Ага, дійсно". Ти вже бачиш себе такою. Коли тобі будуть говорити: "Та що ти там працюєш? Це я працюю!". Вже твоя робота не помітна, навіть ті гроші, які ти приносиш додому, вони не рахуються. Тому що це спільне. Ми заробляємо, але ж "я працюю більше, тому що я визнаний, мене знають. А ти хто там? Сиди і не висовувайся", - розповіла Боржемська в програмі "Слава+".

Також Марина зізналася, що чоловік її зраджував і дізналася вона про це з його переписки з коханкою:"Ти народила дитину, ти вже не така приваблива. А от, він собі переглядає телефон там, чи пише тобі його коханка, з якою в нього роман. І ти читаєш повідомлення, ти читаєш ті скріншоти, які він написав їй і ти бляха муха думаєш… Ти прийшла не сказати йому: "Пішов ти". "Ага, ти прийшла зруйнувати мою родину. Я все зроблю задля того, щоб моя родина зберіглася". Тому що я ж поряд з цією людиною була з дитинства. Ми стільки пережили всього, дітей так хотіли. Стільки всього було. Це все для мене було наше. Ми стільки пройшли", - сказала Боржемська.

Вона додала, що в той момент, коли дізналася про зраду чоловіка, звинувачувала у цьому не його чи себе, а ту жінку. І Боржемська всіма силами хотіла зберегти родину:

"Ні себе, ні його (не звинувачувала – прим.ред.) А те, що хтось хоче влізти в твою родину. Ти не помічаєш, бо ти сліпа. Ти хочеш зберегти все, що в тебе є. Бо є діти. А батьки? Як же ж його батьки? А як мої батьки? А як вазагалі все оточення. А соціум? Така красива родина, така дружня, так хороша. Як зараз сказати людям, що все гівно і все не так?" – розповіла Боржемська про свої думки у той момент.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...