"Книга життя. Новий розділ": Тимур Мірошниченко забрав сина з дитбудинку і показав перше фото сім'ї в повному складі

Телеведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна поділилися з шанувальниками радісною новиною. Після багатомісячної тяганини з паперами подружжя нарешті змогло забрати свого названого сина з дитячого будинку і тепер малюк офіційно став повноцінним членом родини Мірошниченків, передають Патріоти України.

Про це Тимур та Інна розповіли на своїх сторінках в Instagram. У фотоблогу вони розмістили перше фото родини у повному складі. Атмосферний кадр був зроблений посеред природи на галявині.

На фотографії Мірошниченко несе на плечах 3-річного сина Марка, Інна несе на руках 2-річного названого сина, а попереду них йде донька подружжя – 5-річна Мія. "Книга життя. Новий розділ", - коротко підписала пара сімейну світлину. Шанувальники були розчулені цим знімком і зізналися, що родина Мірошниченків надихає багатьох українців:

  • Як багато сімей ви надихаєте! Дякую за це!
  • Сльози радості на очах! Ваша сім'я неймовірна! Дякуємо, ви надихаєте
  • Картина домальована! Вітаю вас
  • Низький уклін вашій родині за такий вчинок! Невичерпної енергії та щасливої долі!

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...