"Типа не мужик": Учасник нацвідбору "Євробачення" розповів про булінг серед однолітків

Учасник нацвідбору Євробачення 2022, білоруський співак Михайло Сосунов (Michael Soul) розповів, що у дитинстві серед однолітків почувався "як бактерія". Перед виступом музикант зізнався, що комплексував через свою жіночу зовнішність, передають Патріоти України.

"Коли людина сильно відрізняється, це як бактерія, яка потрапила в організм. Звісно, всі інші її намагаються трохи вижити", - розповів співак. Матір Михайла додала, що булінг був не просто збоку однокласників, а загалом – школи: "Що він такий-сякий, грає на скрипці. Типу не мужик. Я цього не знала. Я кажу: давай прийду якось, вирішимо конфлікт у школі. Він: ні, не треба".

Сосунов також звернув увагу на своє прізвище, що колись давало привід іншим з нього насміхатися. Свою електронну баладу Demons Michael Soul присвятив саме віковому й духовному зростанню.

"Я тут відчуваю певну свободу. Тут я прийняв себе. Я хочу розповісти усій Європі, що я такий, як я є, і кожен може таким буде. Адже пісня Demons – вона ж про це: може, я грішний. Але я працюю над собою, щоб бути кращим", - підсумував артист.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...