У Британії молода пара проникла на територію резиденції Єлизавети II

У столиці Великобританії відбувся не зовсім приємний інцидент: двоє людей — чоловік і жінка — були арештовані після того, як охорона зупинила їх на території Великого Віндзорського парку в Беркширі, неподалік від резиденції принца Ендрю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Lbc .

Повідомляється, що 29-річна жінка і 31-річний чоловік є жителями Лондона. Після нетривалої бесіди їх відпустили на свободу на час слідства. Про причини проникнення на територію парку британці не розповіли. Представник Букінгемського палацу від коментарів відмовився.

Видання зазначає, що це вже другий подібний інцидент за останні кілька тижнів, що стався після похорону герцога Единбурзького. Так, 19 квітня в будинок принца Ендрю пробралася жінка. Вона переконала охорону і обслугу, що у неї з принцом призначена зустріч за обідом. Більш того, їй вдалося навіть умовити охорону заплатити за таксі, на якому вона приїхала.

Жінка пробула в будинку близько 20 хвилин і була затримана після того, як запитала співробітника, де вона може знайти герцога, а також додала, що вона його наречена і приїхала виходити за нього заміж. Невідомо, чи був Ендрю в будинку, в якому він живе зі своєю колишньою дружиною Сарою, герцогинею Йоркською.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...