"У будь-якій країні можуть бути нехороші люди": Зірка "Слуги народу", яка зрадила Україну, заговорила про батьків з Києва

Відома актриса родом з України Галина Безрук вже багато років живе в Росії зі своїм чоловіком і дітьми. Після 24 лютого 2022 року вона жодного разу не висловилася про повномасштабну війну, тим самим зрадивши рідну країну, передають Патріоти України.

Більш того, вона залишилася в країні-агресора і продовжує там зніматися в серіалах і грати в театрі. Багато українських знаменитостей засудили її за вибір на користь Росії, проте, як сказала сама Безрук, її батьки з Києва підтримали рішення дочки.

"Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі - адекватні люди, які прекрасно розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тому конфліктів у нас немає", - сказала Безрук в інтерв'ю "Стархіт". Вона додала, що багато колег перестали з нею спілкуватися, відвернулися від неї через позицію щодо війни.

"Мені взагалі неважливо, хто з якої країни. Я дуже люблю людей і вважаю, що якщо людина хороша, її походження не грає ролі. У будь-якій країні можуть бути нехороші люди, тому точно не за національною ознакою потрібно судити, а за вчинками. Розумію, що багато чого робиться спеціально, щоб нацькувати близьких один на одного, і я цьому не піддаюся", - видала Безрук.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...