У декого кишені наповняться грошима у четвер: Гороскоп на 2-8 серпня для всіх знаків Зодіаку

Тиждень з 2 по 8 серпня буде багатим на новини і викриття. Стане відоме все, про що раніше мовчали. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Уриватиметься терпець навіть тим, хто довго корився обставинам, - говорить астрологиня. – Добре проживе цей тиждень той, хто менше говоритиме й більше працюватиме. Кишеня наповниться у четвер. На успіхи і перемоги чекайте у п'ятницю і суботу. Непростими будуть вихідні перед Молодиком. Співбесіди і купівлю нерухомості краще перенести на наступний тиждень".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Купіть канцтовари для школи, спортивну форму та одяг для дітей. Зекономите й уникнете черг напередодні 1 вересня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться завітати до автомайстерні. Довірте своє авто перевіреним майстрам. Вживайте більше ягід. Приготуйте разом із коханими смузі чи фруктове желе.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зірки на вашому боці. У вихідні отримаєте усе, на що заслуговуєте. Кохані тішитимуться за вас. Мігрені надокучатимуть людям із низьким тиском. Не налягайте на каву. Від цього легше не стане.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зайвого наговорите батькам. Стримуйте себе, не розпочинайте сварку. Стережіться укусів комарів. Прищі надокучатимуть кілька днів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Завершуйте розпочаті справи. Пильнуйте за витратами. Уникайте непродуманих покупок. Не варто йти в магазин по годинники, білизну і сумки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не спішіть погоджуватися на нову посаду. Ваші талант і досвід використають, а винагороди годі чекати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не позичайте братам і сестрам своє авто й дорогі аксесуари. Відмовтеся на деякий час від баклажанів і квасолі. Забудете про здуття живота.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто організовувати корпоратив і справляти новосілля. Тиждень несприятливий для першого побачення та освідчення. Їжте більше зелені. Смажене м'ясо замініть овочевим рагу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Час змін. Комусь доведеться йти в декретну відпустку, когось проводжатимуть на пенсію. Не вішайте носа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Мало що вдаватиметься спокійно. Доведеться відстоювати свої права. У соцмережах знайти однодумців не вдасться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Впустіть спокій і щастя у свій дім. Не згадуйте коханим про пережиті негаразди. Запросіть у кіно. Носіть сонцезахисні окуляри.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не занижуйте свої таланти і можливості. Ви здатні досягти більшого. Грошей у гаманці вдосталь.

Джерело: Gazeta.ua

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....