У дуже мінімалістичному вбранні: Кім Кардаш'ян показала себе 28-річну (фото)

Світська левиця Кім Кардаш'ян не соромиться зніматися у відвертих фотосесіях та позувати у мінімальній кількості вбрання. Днями вона опублікувала чергову серію кадрів, що розбурхали уяву шанувальників, зазначають Патріоти України.

Цього разу знаменитість оприлюднила архівні фото, на яких вона позувала ще 28-річною. Кім Кардаш'ян спокусливо вигиналась на піску у надзвичайно еротичному вбранні. Світська левиця обрала чорний бюстгальтер зі сріблястими вставками, що підкреслив пишні груди, а також дуже короткі джинсові шорти, які оголили стрункі ніжки зірки. Кім Кардаш'ян не втратила можливості похизуватися й тонкою талією. Помітно, що вона виглядала по-іншому до пластичних операцій.

Вбрання підприємиця поєднала з ковбойськими бордовими черевиками на невисоких підборах та солом'яним капелюхом. Вона вирівняла волосся та зібрала його у два хвостики, що додало образові особливої перчинки. На обличчі Кім Кардаш'ян зробила легкий макіяж.

Кім Кардашян


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...