У глядачів дух перехопило: З ексучасниці гурту НеАнгели сповзла сукня під час участі у шоу "Хто зверху?" (фото)

Ексучасниця гурту НеАнгели, а нині сольна співачка Вікторія Смеюха опинилася у незручному становищі, інформують Патріоти України.

Днями артистка взяла участь у зніманнях проєкту "Хто зверху?". На шоу виконавиця завітала у мінісукні, яка підкреслила її пишний бюст. Однак коли Вікторію викликали на конкурс "скляна дошка", тоді вже зірка потішила й чоловічу частину глядачів.

Під час конкурсу співачка мала лягти на скляну дошку, яка постійно змінювала кут нахилу. І в цей момент вбрання артистки зіграло з нею злий жарт і почало сповзати. Вікторія ж на ситуацію відреагувала сміючись. На щастя знаменитості, сукня не встигла оголити її принади повністю.

Своєю чергою, шанувальники підтримали Вікторію та завалили її компліментами: "Яка ти гарна! Дух перехоплює!", "Найкрасивіша і найчарівніша дівчина, яка співає", "Віко, ти як пішла з НеАнгелів, - так погарнішала і розцвіла! Ти дуже розкішна дівчина".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...