"У кінці завжди настає порожнеча": Популярний український співак розповів про вживання наркотиків (відео)

Вперше за свою 15-річну кар'єру співак Макс Барських ділиться особистою історією стосунків з допінгами, які були в житті музиканта. Також він випустив трек на цю тему. Про це він розповів у рамках соціального медіапроекту Recycling, передають Патріоти України.

"У наш час музика, фешн, кіно часто романтизують наркотики, створюючи навколо них ореол таємничості, особливого "настрою" і провідника бажаних вечірок. Все більше я чую, як в суспільстві обговорюють поділ на більш-менш сильні наркотики, той чи інший ефект від них. Для мене вони всі - однакові, оскільки в кінці завжди настає порожнеча. Свого часу я обрав життя і зміг відмовитися від псевдозадоволень. Це було одне з найкращих рішень, яким я пишаюся", - прокоментував артист.

Також Барських випустив нову пісню No Exit в рамках проекту Recycling. Сингл ілюструє яскравий світ підмінних задоволень, який виявляється пасткою і часто веде до безвиході.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...