У королівській родині буде поповнення: Кейт Міддлтон вагітна вчетверте - про це знала покійна королева Єлизавета II та король Чарльз III

В іноземних ЗМІ поширилася новина про те, що прицеса Уельська Кейт Міддлтон вчетверте завагітніла. Офіційно дружина принца Вільяма про це не розповідала, тому інформацію не можна вважати достовірною до оголошення Кенсингтонського палацу, передають Патріоти України.

Журнал Star, посилаючись на анонімного інформатора, близького до королівської родини, повідомив про вагітність герцогині. З його слів, про новину встигли розповісти королю Чарльзу III та його покійній матері, королеві Великої Британії Єлизаветі II незадовго до смерті.

У матеріалі йдеться, що Кейт Міддлтон кілька років мріяла про те, щоб завагітніти та народити четверту дитину. Просили про братика чи сестричку й діти герцогів – 4-річний Луї, 7-річна Шарлотта та 9-річний Джордж.

Джерело видання повідомило, що одним з перших про вагітність невістки дізнався правитель, який був "у захваті", адже нібито компенсує онукам ту увагу та турботу, якою колись обділив синів – Вільяма та Гаррі.

"Усе, чого Чарльз як батько недодав Вільяму та його братові, принцу Гаррі, він надолужує по відношенню до своїх онуків. Він любить бавитися з Джорджем, Шарлоттою та Луї, дуркує з ними, доки вони не почнуть хихотіти", – йдеться в коментарі.

За словами інсайдера, розповіла пара про вагітність й покійній королеві за кілька днів до її смерті. Знають про новину й Меган Маркл з принцом Гаррі. За наданою інформацією, Кейт Міддлтон мріяла про четверту дитину, оскільки в її домі стало тихо без дітей, які почали відвідувати школу.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...