У кожній родині своя кухня: Камінська засвітилася в обіймах колишнього, він все пояснив (фото)

Слава Камінська після гучного скандалу з екс-колегою по дуету "НеАнгели" Вікторією Смеюхою полетіла в ОАЕ. В Абу-Дабі вона відпочила з дітьми, а також компанію їй склала ще одна українська зірка Юлія Саніна, яка також прилетіла в Емірати з сином і чоловіком, передають Патріоти України.

На відпочинку Слава зустрілася і з Катею Осадчою, а ось після прибуття до Києва замінила ведучу на світському заході і стала запрошеним репортером "Світського життя". В Instagam співачка поділилася несподіваним фото в компанії колишнього чоловіка Едгара Камінського. Так, артистка і пластичний хірург опинилися на церемонії вручення Національної ресторанної премії "Сіль".

На Славі - вбрання від українського дизайнера Ельвіри Гасанової: яскрава червона блузка, корсетний пояс і спідниця-максі по фігурі. На ногах - витончені босоніжки з безліччю тонких ремінців. Волосся співачки укладене у великі акуратні голлівудські локони, на губах грає червона помада.

Вона обняла колишнього чоловіка, а він поклав руку на талію співачки. "Вибачте. Хто не працює, той їсть. Але не сьогодні. Премію отримують якраз ті, хто добре працює. А я продовжую їсти після відпустки",-з гумором підписала фото з екс-чоловіком Камінська.

У сторіс свого Instagam-аккаунта Едгар поспішив прокоментувати знімок з артисткою. "У кожній родині своя кухня. Фото з ведучою проекту "Світське життя" Славою Камінською. А в цей вечір на ресторанній премії "Сіль" Слава вела проект замість Каті Осадчої", - підписав кадр зі співачкою чоловік.

Шанувальники пари в коментарях під яскравим фото колишніх висловили надію, що екс-подружжя може знову зійтися, також коментатори підкреслили, що співачка – мудра жінка, раз могла зберегти теплі стосунки з колишнім обранцем і батьком її дітей.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...