"У кожного з нас свій фронт": Телеведучий Дмитро Комаров продав своє елітне авто, щоб допомогти ЗСУ

Український телеведучий та знаменитий мандрівник Дмитро Комаров продав свій рідкісний автомобіль Сhrysler Сrossfire за рекордні мільйон гривень, щоб допомогти ЗСУ, передають Патріоти України. Розкішну машину журналіст виставив на благодійний аукціон у день свого народження, 17 червня, а вже вчора, 12 липня, він передав чорний спорткар новим власникам. Нові власники заявляють – вирішили його просто купити, бо впевнені, що гроші підуть на допомогу ЗСУ.

"Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників і придумані ставки і визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму - 1 мільйон гривень – запропонував не конкретна людина, а компанія молодих людей з ком'юніті United Invest Team", - розповіла телеведучий.

"Мою машину вирішили купити "просто так", тому що, цитую: "Ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть". Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку – я скоро покажу результат", - додав зірка шоу "Світ навиворіт".

Мандрівник також показав документи, які підтверджують, що авто було продано за мільйон гривень.

Він додав, що покупці автомобіля займаються інвестиціями в бізнес і криптовалюту. "Я щасливий, що кожного дня знаходжу нові приводи пишатися українцями. Кожен з нас має свій фронт. І ми як ніколи єдині. І непереможні... Живучи та працюючи, незважаючи на війну, кожна сім'я показує – нас не зламати ракетними ударами. Ми все відновимо. І неодмінно переможемо і будемо щасливі. Головне не забувати, завдяки комусь у наших містах світ. І робити свій внесок у перемогу та щасливе, мирне майбутнє України", – підсумівав Комаров.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...