У лавандовій сукні з пір'ям: Аліна Гросу зі своїм коханим показала фото з весілля

Українська співачка Аліна Гросу оприлюднила у своєму інста-блозі фотографії з весілля своєї подружки, повідомляють Патріоти України.

Виявляється, артистка була подружкою нареченої, а її коханий, російський актор Роман Полянський - свідком. Нагадаємо, раніше Аліна говорила про те, що якщо зловить букет нареченої, то подумає і про власне весілля.

На весілля Гросу прийшла в лавандовій сукні будуарного стилю з казковим пухом і сіточкою в каменях. Також вона розпустила кучеряві локони і нанесла яскравий макіяж. В руках співачка тримала ніжний букетик.

"Будьте щасливі, наші янголята. Нехай сімейне життя подарує вам виключно позитивні моменти в житті, панує любов, мир, радість, натхнення, успіх і скоріше звучить дитячий сміх і нехай якщо разом - то вже назавжди", - підписала фото Гросу.

"Які всі красиві", "Артистка кабаре, а не подружка нареченої", "Шикарно", "Будуарно", "У вас дуже красиве і незвичайне плаття", - пишуть шанувальники.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...