У лідера ДДТ Юрія Шевчука стався інфаркт

У лідера ДДТ Юрія Шевчука стався інфаркт

Відомий російський рок-музикант, лідер гурту ДДТ Юрій Шевчук, який засудив терористичну війну в Україні, був госпіталізований до лікарні з інфарктом. Усі концерти колективу перенесли на наступний рік. За словами колег, 66-річний музикант "зліг ще у вересні". Про це пишуть пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Спочатку представники ДДТ відмінили концерти в Ізраїлі. Передбачалося, що це було повʼязано з тим, що бойовики ХАМАС атакували ізраїльські міста ракетами і влаштували хаотичний обстріл з кулеметів. Однак наступного дня колектив скасував інші виступи. На цей раз причиною став інфаркт міокарда фронтмена.

Артисту, за словами інсайдера, надали необхідну медичну допомогу, і тепер на нього чекає близько трьох місяців реабілітації.

"Справді, Юра хворий. Він захворів набагато раніше, ніж усе це сталося в Ізраїлі. Але сама обстановка теж навряд чи дозволить проводити концерт. Але спочатку це була його хвороба. Зараз все нормально, треба трошки реабілітуватися. Курс реабілітації триватиме до середини грудня", – повідомив друг зірки. Наразі Шевчук уже перебуває вдома, але під наглядом близьких, а також на постійному зв'язку з лікарями.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...