У ліжку і без макіяжу: Настя Каменських показала свій ніжний романтичний ранок (фото)

Вчора багато хто купався в морі любові та ніжності. І Настя Каменських, звичайно ж, опинилася серед них. Успішна українська співачка отримала від свого коханого чоловіка приємний романтичний сюрприз із самого ранку. Артистка похвалилася подарунками на День усіх закоханих, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Настя Каменських опублікувала нове фото, зроблене в номері готелю, оскільки 14 лютого виконавиця давала концерт.

У кадрі артистка постала, тільки прокинувшись вранці, - без макіяжу, з розпущеним волоссям і в нічній сорочці. Вона тримає в руках великий букет червоних тюльпанів, а також велику зв'язку куль у формі серця, наповнених гелієм. У підписі до публікації Настя Каменських відзначила свого чоловіка та супроводжувала запис емодзі у вигляді сердець.

"Як їх утягти додому?" - здивувалася артистка. Шанувальники прийшли в захват, радіючи за співачку не менше, ніж вона сама. Фанати не перестають захоплюватися тим, що Потап та Настя знайшли один одного.

"Як гарно", "Кращі", "Просто діва", "Краса", "Чудова", "Чарівно", "Ого, клас", "Ух ти", - пишуть шанувальники. Олексій Потапенко та Настя Каменських багато років працювали разом у дуеті "Потап та Настя". Подейкують, їхній роман почався, поки музикант був у шлюбі з Іриною Горовою. Декілька років вони таємно зустрічалися, а навесні 2019 рік влаштували галасливе зіркове весілля. У пари немає дітей – ходять чутки, що співачка не може завагітніти.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...