"У мене дійсно є дещо": Відомий американський режисер зізнався, що має українське коріння

Відомий американський режисер Майкл Манн, який працював над фільмами "Останній з могікан", "Феррарі", "Сутичка" та інших, зізнався, що має українське коріння, передають Патріоти України.

Як виявилося, рідні знаменитості жили в місті Овруч, Житомирська область. Однак у першій половині 20 століття вони емігрували до США та Аргентини. За словами Манна, він про це навіть не здогадувався, допоки йому не розповів бразильський режисер з українським корінням Гектор Бабенко.

"У мене дійсно є дещо, що тісно поєднує мене з Україною. Уся моя родина походить із міста Овруч. Коли мій дідусь залишив Україну й вирушив до США, дві його сестри емігрували до Аргентини разом із дідусем і бабусею Гектора Бабенка. Я не знав про це, поки не познайомився з ним, він розповів мені цю історію", - зізнався Майкл в інтерв'ю The Village.

Американський режисер зізнався, що неабияк переймається долею України у війні з Росією та стежить за новинами.

"Я стежу за боротьбою, яку зараз веде Україна. Бережіть себе, хай вам щастить. До речі, нещодавно я подивився документальний фільм Шона Пенна "Суперсила", це надзвичайна стрічка", - поділився режисер.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...