"У мене є бажання": Саліванчук назвала причину розлучення з чоловіком

Українська акторка Анна Саліванчук вперше назвала причину розлучення з нардепом Олександром Божком. Також вона зізналась, чи перебуває зараз у стосунках, передають Патріоти України.

Анна Саліванчук про розлучення з чоловіком

Акторка зазначила, що у стосунках з ексчоловіком вона неправильно розставила пріоритети, через що часто забувала про себе. На першому місці у Саліванчук завжди були діти, а не вона сама.

– Я себе недолюблюю. У мене завжди на першому місці були діти, а це неправильно. На першому місці маємо бути ми, потім чоловік, потім діти, потім батьки. Одна з причин мого розлучення – це те, що у мене чоловік не був на другому місці, а я не була на першому. У мене були діти. І зараз так само залишилися діти. Я не люблю себе настільки, наскільки повинна любити себе жінка, – поділилася Анна.

Саліванчук й досі не може ставити себе на перше місце, однак вона намагається пропрацювати цю проблему та по-справжньому полюбити себе.

Анна Саліванчук про нові стосунки

За словами акторки, вона хоче, щоб поруч з нею був чоловік, з яким вона почуватиметься у безпеці. Однак зараз Анна не перебуває у стосунках.

– У мене бажання, щоб поряд було плече, на яке я можу (покластися – Ред.), стати маленькою Анечкою, просто заплющити очі й нічого не боятися, просто помовчати. Вважаю, що це має бути доля. Бо коли дівчата бігають за чоловіком, шукають, я вважаю, це не почуття, – додала Саліванчук.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...