"У мене немає маленького акуратненького носика": Світлана Лобода розповіла про пластику обличчя

Світлана Лобода відверто висловилася про свою зовнішність. 40-річна співачка визнала, що не відповідає сучасним стандартам краси. Вона розповіла про пластику обличчя, передають Патріоти України.

Виконавиця хіта "40 градусів" назвала своє обличчя радіальним. Світлана Лобода, як і будь-яка жінка, хоче виглядати максимально виграшно. Тому артистка вимоглива до фотографів, які її знімають.

"Я про себе все знаю. У мене немає ідеальних рис. Немає маленького акуратненького носика. Є стандарти жіночої краси, а є обличчя, які треба правильно знімати, під правильним ракурсом. Мені завжди кажуть, що в мене багато пластики. Поки я молода, у мене пружна шкіра. Я постійно роблю мезотерапію", - зазначила поп-діва.

Зірці приписували захоплення пластикою з моменту появи на сцені. Світлана запевнила, що звикла до випадів на свою адресу з боку недоброзичливців. За її словами, вони можуть думати все, що завгодно. Багато хто обговорював губи Лободи, а також вилиці, які останнім часом помітно збільшилися.

Світлана Лобода зробить антивікову пластику обличчяЗаслужена артистка України наголосила, що самостійно робить масаж обличчя, але не щодня. Вона закликала жінок доглядати себе, щоб відстрочити старіння. Уродженка Ірпеня зізналася, що в майбутньому є обов'язковими процедурами для омолодження.

"Якщо я почну цим займатися рано, я перетворюся на "жінку-кішку"... Я в будь-якому разі до цього прийду, як і всі ми. Усі хочуть бути красивими, вони приходять до того, що треба десь щось підкоригувати акуратно. Але завжди потрібно знати міру. Потрібно відповідати віку", - поділилася співачка

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...