"У мене немає того характеру": Тарас Тополя сказав, за якої умови повернеться на передову

ідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя сказав, чи повернеться він на фронт. Від початку повномасштабної війни він разом із іншими учасниками колективу став на захист України, проте згодом їх відрядили з передової, передають Патріоти України.

Музикант зазначив, що фронт – це не якась там прогулянка, а місце, де відбуваються жахливі речі. Він чесно сказав, що добровільного бажання повертатися туди не має. Однак якщо головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відрядить Антитіла на передову, вони вирушать воювати.

– Ми провели на фронті понад сім місяців. Фронт – це не прогулянка чи якийсь кураж. Це піт, кров, сльози, біль, втрата побратимів, поранення, бруд, нецензурні слова, перемоги й поразки. У мене немає того характеру, щоб я хотів добровільно туди повернутися. Але якщо нас назад відрядить на передову новий головнокомандувач Сирський, то ми скажемо: Так, – і вирушимо на нуль. Ми військовослужбовцями були і залишаємося ними, – зазначив Тополя.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...