"У мене оніміли ноги": Ревізор Панкова зізналася, що прощалася зі своїм життям, тікаючи з окупованого Гостомеля

Телеведуча Юлія Панкова розповіла, що коли РФ вдерлася на територію України 24 лютого, вона швидко зібралася і поїхала до батьків. Там вона провела два тижні в підвалі, а потім, на свій страх і ризик вирішила тікати. Зараз вона в Швейцарії. Про це сама Панкова розповіла в інтерв'ю "ЖВЛ", передають Патріоти України.

Юлія згадала, що було з нею вранці 24 лютого. "Як я стояла на паркінгу і наді мною пролетіло два винищувачі, у мене оніміли ноги, і я зрозуміла, що війна почалася", - поділилася враженнями одна з ведучих програми "Ревізор".

Панкова розповіла, що терміново вирушила до батьків. Дорога в 40 кілометрів зайняла понад 4 години. Юля зізнається, намагалася оминати на своєму шляху якісь важливі об'єкти типу мостів, заводів і т.п. "Дуже страшно було проїжджати повз Гостомельський аеропорт Мені пощастило, я проїхала якраз у віконечко, коли було тихо, бо в той день його хотіли стратегічно захопити", - згадала Юлія.

Телеведуча розповіла, що коли вона доїхала до батьків, то вже нікуди не змогла виїхати, а над головою літала військова авіація. Після того, як Юля з родиною провела 14 днів в підвалі окупованого Гостомеля, вона вирішила тікати.

"Не було жодних гарантій, що ми виживемо. Я так посиділа і думаю, що треба змиритись, і покластися на Бога, а як нас вб'ють, то це, мабуть, буде швидко. Я собі сказала: блін, мені вже 32 роки. Я вже так багато за своє життя бачила класного, неймовірного, я подорожувала, я зустрічала дуже крутих людей. У мене багато в моєму рюкзачку досвіду, і як це життя закінчиться, то я можу сказати, що це було класне життя", - поділилася Юлія Панкова.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...