"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від війни. Про це він сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну, передають Патріоти України.

«У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там», – уточнив він. У відповідь на запитання Дьоміна про те, чи вважає він свою поведінку зрадою, Вірастюк відповів, що вважає, але знайшов собі виправдання: «Я думаю, що це, як то кажуть, «клин клином». Тому що я той вчинок (від’їзд дружини, – «Главком») вважаю зрадою. Зрадою з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Якби ми проживали у Бородянці або в Броварах, тоді окей – ми рятуємо дітей. Але не в нашому випадку».

Стронгмен зазначив, що коли дружина ухвалювала рішення про переїзд за кордон, вона «послухала свою матір», а не свого чоловіка. Вірастюк також поскаржився, що колишня дружина, яка досі юридично залишається у статусі офіційної дружини, йому мститься.

«Найяскравіша її помста – небажання відступати», – пояснив він і додав, що у цьому, на його думку, вона не права. «Я – людина, яка здатна домовлятися та аналізувати, і своїх дітей я б точно не залишив голодними і босими, як вона говорить. Мені є, що дати дітям, але не потрібно мене грабувати. На жаль, усе, що є у нас, я заробив власним здоров’ям», – додав Вірастюк.

Коли Слава Дьомін уточнив, чи усвідомлює Вірастюк, що він все-таки зрадив дружині, і це є непорядно, нардеп відповів: «Життя продовжується. Зрадив – це що, єдиний раз?». Вірастюк також визнав, що якби дізнався про зраду з боку дружини, то негайно кинув би її: «Може, погорював би з тиждень. Але, я ж кажу, життя продовжується».

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...