"У мене відмирають кісті": Олексій Залевський вперше розповів, як дізнався про свою невиліковну хворобу

Відомий український режисер та дизайнер Олексій Залевський вперше розповів, як дізнався, що у нього некроз кісток, про який вінрозповів YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці", передають Патріоти України.

Як пояснили Залевському лікарі, причиною некрозу кісток у нього міг стати тяжко перенесений коронавірус.

"Я був під апаратом ШВЛ. Жив майже тиждень. У мене потім були проблеми з суглобами, з м'язами. І вагу набрав теж, тому що мене кололи гормонами", - розповів дизайнер у програмі "ЖВЛ".

За словами Залевського, він не вірив, що зможе зібрати необхідну суму на лікування і спочатку не хотів говорити про свій діагноз назагал, оскільки у країні війна і багато хто потребує допомоги.

"Інколи мені пишуть, дзвонять, теж просять допомогти. А як я можу допомогти, коли сам живу на 300 гривень на тиждень? Навколо війна, у людей інші проблеми. І тут якийсь Залевський зі своїми проблемами. Але зараз я зрозумів, що життя триває. І я дуже-дуже вдячний українцям і усім, і хто відгукнувся, і хто мені зателефонував. Я насправді не очікував такої реакції", - зізнався дизайнер.

Менше ніж за тиждень завдяки небайдужим збір вдалося закрити. Підготовчий процес до операції починати вже можна, але Олексій налаштовується на дуже довге лікування:

"Це не те, що зробив одну операцію і на цьому все закінчилося. А потім, якщо я доживу через років 10-15, мені потрібно буде теж знову міняти суглоби. Тому це хвороба зі мною надовго", - пояснив режисер.

Підкосила хвороба Олексія дуже стрімко, Каже, від болю у спині і ногах, не міг ані стояти, ані лежати:

"А проблема виявилася в опорно-рухотильному апараті, як це кажуть. І в мене відмирають кісті, і вони вже мертві, і тому це не виліковно, це тільки оперувати, і ніяких інших варіантів не може бути", - додав Залевський.

Олексій поділився, що про нього згадали давні друзі і клієнти, Наталя Могилевська виклала в мережу кадри з програми "Шанс", де працювала разом з Залевським. Телефонували й зіркові колеги, хто не набирав його роками.

"Чесно, я був шокований, коли подзвонив Андрій Данилко. Він подзвонив до редакції, попросив мій телефон, а потім каже, я набираю твій телефон, а він не змінився. Я кажу, а в мене теж ти висвітився і твій телефон теж не змінився. Хоча ми не розмовляли близько років 8-10. Він каже: "О, ти смієшся". Я кажу: "А мені так стало смішно". Думаю: "Боже, невже на мої похорони прийде Данилко", - сказав Залевський.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...