"У меня никогда не было нормальной семьи. Я вообще не знала, что это": Пугачова розчулила фанів відвертим зізнанням

Ніхто навіть не міг припустити, що жінка, яка співає, довгий час була нещасливою в особистому житті. Численні шанувальники не стали для неї джерелом радості, і ні з ким із них Алла Борисівна не змогла створити міцний і довговічний союз. Коротке відео, на якому Алла Пугачова відверто говорить про особисте, було опубліковане на сторінці _alla.pugacheva_ в Instagram, передають Патріоти України.

Пишна зачіска, чорне вбрання та ланцюжок з великих кілець на шиї - у такому відео з'являється Примадонна на кадрах короткого ролика. Акуратний макіяж і, як завжди, чудовий вигляд. Для шанувальників залишається загадкою, як легендарній артистці вдається виглядати набагато молодше своїх років. З перших секунд глядачі можуть почути зізнання неповторної Алли Борисівни про те, як вона довго не мала бажаного. "У меня никогда не было нормальной семьи. Я вообще не знала, что это такое. У меня не было возможности жить той жизнью, которая мне представлялась в мечтах. Какая-то семейная жизнь, радость какая-то другая", - розповіла вона.

Алла Борисівна веде розповідь дуже емоційно, супроводжуючи її вишуканою жестикуляцією та милою, привітною усмішкою. На завершення свого монологу, Примадонна підсумовує вищесказане словами: "И теперь для меня сцена — выход в ресторан или в гости куда-то. Я счастлива безмерно, что у меня вот так сложилось: прекрасная семья, дети, муж".

Під постом швидко з'явилися численні коментарі, більшість з яких містили всілякі смайлики, що виражають захоплення.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...