У мережі опублікували архівні фото Меган Маркл в ролі подружки нареченої (фото)

У мережі опублікували архівний знімок герцогині Сассекської Меган Маркл, зроблений в 2016 році, коли вона була подружкою нареченої на весіллі своєї близької подруги. На заході дружина принца Гаррі з'явилася в обтислій сукні, яка підкреслила її фігуру, передають Патріоти України.

Рожеве атласне вбрання з відкритою спиною також було декороване об'ємним бантом, який не міг залишится поза увагою. Герцогиня на архівному фото позувала з розпущеними темними локонами, а в руці у неї був букет з рожевих та білих квітів.

В той день заміж виходила Ліндсі Джилл Рот, з якою Меган познайомилася в студентські роки. Церемонія одруження проходила в бальному залі готелю St Regis у Нью-Йорку, де Ліндсі сказала "Так" своєму обранцеві Гевіну Джордану.

"Якщо вам коли-небудь випаде можливість познайомитися з Мег – а я сподіваюся, що багато з вас це зроблять, – ви побачите альтруїстичну, великодушну людину, яку мені так пощастило зустріти на своєму шляху", – поділилася в особистому блозі в Instagram близька подруга Маркл.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...