У мережі показали розцінки на рекламу в Заліска і Саші Бо - доходить до 80 000 грн за послугу

Львівська ведуча Ольга Марченко дізналася, скільки коштує реклама в блогерів-мільйонників Саші Бо та Олександра Заліска. В прайсі Instagram-зірок ціни сягають 80 тисяч гривень за одну послугу, передають Патріоти України

Про це авторка розповіла в своєму дописі на сторінці у Facebook, прокоментувавши нещодавній скандал із вечіркою блогерів, яку охрестили "голодною тусою". Заліско та Саша Пустовіт пропонують купити в них розмовні stories, відео та фото в стрічці та інші види реклами.

Отже, одне розмовне відео, яке "висітиме" в профілі знаменитостей 24 години, обійдеться рекламодавцям у 20 тисяч гривень у Заліска та 15 тисяч у Саші Бо. Два stories коштують уже 25 та 22 тисячі відповідно.

Також інфлюенсер пропонує розмістити фото з товаром у стрічці, де він не зникне з плином часу. Така послуга коштує в Олександра 60 тисяч гривень. Його колега не надає подібної реклами.

Зазначимо, що чернівецький блогер пропонує розмістити авторський ролик, ціна якого сягає 90 тисяч гривень. Він також може знятися у відео, яке пропонують замовники трохи дешевше, за 50 тисяч.

Натомість івано-франківчанка активно рекламує в своїх stories гівевеї, де її підписники отримують можливість виграти подарунки. Ціна такого виду реклами в її блозі досягає 30 тисяч.

Організатор "голодної туси" також пропонує рекламодавцям зекономити, придбавши "пакет послуг". Наприклад, фото-допис та одна stories коштують 75 тисяч гривень, тоді як ціна фото-посту з оглядом товару, який сам Заліско вважає найдієвішою рекламою, становить 82 тисячі.

В обох блогерів є низка уточнень та доплат у випадку перепрацювань. Олександра, наприклад, не назначає годину, коли випустить рекламу, а її колега за кожну додаткову годину зйомок просить ще 6 тисяч гривень.



"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...