У міні і сітчастих колготах: Джамала вразила екстравагантним зовнішнім виглядом - такого від неї не чекали

Джамала нещодавно повернулася з романтичної подорожі з чоловіком Бекіром Сулеймановим по Італії. Співачка встигла вивчити місцеві визначні пам'ятки і засвітитися в ефектних образах. І ось, прилетівши до Києва, вона з головою пішла в світське життя в прямому і переносному сенсі. Зірка стала запрошеною ведучою однойменної програми. Джамала грунтовно підготувалася до нової ролі. Вона зустріла зіркових гостей на прем'єрі гучного фільму "Дім Гуччі" і покрасувалася в екстравагантному вбранні. Фото співачка поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Джамала вдягнула маленьке чорне плаття оригінального крою з незвичайними елементами декору – оригінально скроєна асиметрична лінія декольте, пікантно оголене плече, великий пояс-бант на лінії талії. Вона доповнила екстравагантний лук сітчастими колготами і замшевими півчобітками на підборах.

На окрему увагу заслуговують помітні аксесуари: масивний ланцюг з величезною підвіскою у вигляді фігури людини і акуратні сережки-кільця. тМакіяж зірки був святковим, але не кричущим – персиково-рожеві блискучі шимерні тіні, широкі стрілки і помада нюдового відтінку.

"Як піти в кіно на прем'єр єру "Дім Ґуччі" і не подивитись її? Дуже просто, бути запрошеною ведучою "Світського життя". Це було неймовірно! Дуже прикольний досвід. Веселе спілкування з найкрутішими модниками. Так незвично ставити незручні питання колегам, але сьогодні call me Katya", - написала схвильована зірка.

Шанувальникам дуже сподобався образ Джамали, а в ще більший захват вони прийшли від того, що незабаром зможуть побачити співачку в ролі ведучої. Деякі вирішили, що вона здатна скласти серйозну конкуренцію Каті Осадчій.

  • Дуже класно виглядаєте
  • Королева
  • Шикарна
  • Джамала молодець. Жодного разу не бачила, що вона виставляє себе в голому вигляді
  • Супер красива і дуже класний look! Виглядаєте бомбезно
  • Ти прекрасна
  • Дуже класно виглядаете! Серйозна конкуренція Каті

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...