У мініспідниці відомого бренду за 55 тисяч гривень: Тіна Кароль похвалилася стрункими ніжками (фото, відео)

Тіна Кароль вирушила у невелике турне із промо-туром свого нового альбому "Подвійний рай". Українська артистка вже побувала в Казахстані, зустрівшись із фанатами в Астані, а тепер рекламує пісні в Мінську, Білорусі. У Мережі з'явилися нові кадри виконавиці в трендовому вбранні від французького бренду, повідомляють Патріоти України.

Останнім часом українська співачка віддає перевагу вбранням від відомого модного будинку Louis Vuitton. Нещодавно її бачили в чорній сукні з баскою і рюшами, яка підкреслила її стрункі форми, а тепер вона одягла тотал лук від бренду.

У Мережі з'явилися фотографії зірки українського шоу-бізнесу. Для виходу у світ вона обрала чорну коротку спідницю з принтом Louis Vuitton вартістю 54 тисячі гривень. Образ вона завершила бомбером того ж бренду, чорним гольфом, високими шкіряними чоботями та трендовою сумочкою.

Волосся Тіна Кароль прибрала в хвіст, залишивши чубок і пару передніх пасом обрамляти обличчя, нанесла світлі тіні і підкреслила губи червоною помадою.

"Наша лялечка рідна", "Милашка", "Така лапуся", "Яка красива", "Кохання", "Хороша дівчинка", — пишуть шанувальники.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...