"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України.

Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується. Проте, він розповів історію знайомства з його майбутньою дружиною та як пишне весілля вони зіграли двічі:

"Ми познайомилися з нею в гуртожитку. Вона теж закінчила факультет прикладної математики. Жили разом, потім наші шляхи розійшлися, а згодом зійшлися. У нас було два весілля, як люблять робити на заході України. Одне — у неї на 150 людей, а за два тижні – у мене на хуторі. Там було 220 людей. Це було 13 вересня 2008 року. Було дуже холодно й гості дуже сильно зголодніли й замерзли. Тому за перше застілля гості випили 70% горілки, яку ми купили", — розповів зірка в інтерв'ю "Люкс ФМ".

У актора у шлюбі народилося двоє донечок. Втім, зірковий батько теж нечасто їх показує. І додає, що перед тим, як він робить з ними публікацію у соцмережах, він завжди запитує у них про дозвіл.

"Я найперше запитую їх. Після того, як я зробив якусь фотографію, я запитую, чи можу я це запостити. Я з самого малку привчаю їх до того, що вони мають право сказати "ні, я негарно тут вийшла" і так далі. Тому, коли вони кажуть "так, окей, викладай", то я викладаю. Але сильно їх популяризувати в соціальних мережах... Не знаю, я більш такий закритий в плані особистого життя, тому не сильно можна знайти там якісь матеріали з мого сімейного життя", — додав артист.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....