"У нас не гірше": Оля Полякова показала, де відпочиває на новорічних канікулах (фото)

Оля Полякова вирішила похвалитися як вона проводить новорічні канікули. Артистка поділилася роликом, похвалившись снігом за вікном, коли вона гріється біля каміна, зазначають Патріоти України.

Поки Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, Потап та Настя ніжаться на сонечку у Мексиці, Катя Осадча та Юрій Горбунов – у Таїланді, Влад Яма – у Майамі, Злата Огневич - в Африці, а Надія Матвєєва - на Мадейрі, Оля Полякова зайнята своїм господарством.

Успішна українська виконавиця вирішила не їхати за межі країни, а поїхала лише до передмістя Києва, де має розкішну дачу. Тут у неї просторий двоповерховий будинок з усім необхідним, господарство, город, скотний двір, причал зі своєю яхтою, стайня та нова засклена прибудова.

В особистому акаунті в Інстаграм Оля Полякова опублікувала ролик, зроблений у кімнаті, де вона найчастіше проводить час.

"Доброго ранку! Так, я дивлюся відео наших усіх прекрасних селебрітіс з островів, і вони постять такі красиві краєвиди. А в нас тут не гірше! Не гірше. Ось так це чудово, як це чудово", - зазначила в публікації Оля Полякова.

Тут у зірки все виконано у світлих тонах, вікна виходять на Дніпро, стоїть великий камін, у якому завжди горить вогонь, м'які затишні меблі та обідній стіл. У цьому місці співачка дуже часто збирає гостей та своїх подружок.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...