"У нас різні дороги": Олексій Суханов не стримав сліз, згадуючи розмову з мамою-росіянкою 24 лютого (відео)

Український телеведучий Олексій Суханов, який народився і до 2014 року жив у Росії, пригадав розмову з мамою, котра залишилася в РФ, 24 лютого 2022 року. Слова рідної людини вразили артиста наскільки, що він не зміг переказати їх без сліз, передають Патріоти України.

Після того, як у 2014 році Суханов ухвалив зважене рішення – назавжди переїхати в Україну, його батьки все ще сподівалися, що син повернеться додому.

Ведучий запевнив, що не звинувачує рідних у тому, що вони залишилися в Росії, але не поділяє їхню думку. "Я нікого не звинувачую і, зокрема, своїх батьків. Таке не можна робити. Просто я визначився. І в нас різні дороги", – пояснила зірка.

Найемоційнішою для Олексія Суханова стала розмова з мамою в день злочинного, повномасштабного нападу Російської Федерації на Україну.

"Мама на початку повномасштабного вторгнення зателефонувала і сказала: "Давай вже повертайся додому". Я відповідаю: "Тобто? Мій дім тут. Може, ти досі цього не зрозуміла з 2014 року, але мій дім тут. І в мене немає іншого дому", – пригадав ведучий, не стримавши сліз.


"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...