"У нас з партнером просто ідилія": Солістка KAZKA розповіла про стосунки з Юрієм Мєшковим, що виникли в ході "Танців з зірками", і про складнощі шоу

Солістка KAZKA Олександра Заріцька дала відверте інтерв'ю з приводу відносин із партнером по «Танцях з зірками» Юрієм Мєшковим. Після того, як Юрій відкрито зізнався у симпатії до Олександри, Заріцька погодилася, що у них з партнером повна гармонія. Про це солістка групи KAZKA розповіла в інтерв'ю Obozrevatel, зазначають Патріоти України.

«У нас з партнером просто ідилія. Тим більше у нас немає часу на сварки і образи, ми все вирішуємо, як дорослі люди. Якщо щось когось не влаштовує — ми відкрито це обговорюємо. Думаю, що це дуже круто і не у всіх пар так», — зізналася Олександра.

Заріцька називає Юрія своєю опорою. «Найбільша моя велика підтримка — це мій партнер. Він зі мною проводить дуже багато часу і, правда, надає мені сил», — каже Олександра.

Пара Заріцької і Мєшкова в ході шоу вже потрапляла в зону ризику, але співачка готова працювати над помилками, хоч це і складно.

«Мені дуже складно дивитися свої відео, але я себе змушую і розбираю кожен крок. Також складно приймати себе в якихось нових, незвичних і не комфортних образах… Але я розумію, що роблю це заради шоу, тому прислухаюся до команди організаторів», — розповіла вона.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...