"У неї є мета - зібрати стадіон. Стадіон, так стадіон": Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна донька

Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий зізнався, з чим прагне пов'язати своє життя його старша донька Варвара та яка її найбільша мрія, передають Патріоти України.

Шоумен запевняє, що його донька прагне бути причетна до творчої професії. Так, ще змалку Варвара розвиває свої вокальні здібності. До слова, нещодавно 16-річна дівчиназачарувала своїм виконанням складної композиції "I have nothing" всесвітньо відомої співачки Вітні Г'юстон. Наразі ж донька Кошового займається вибором університету за кордоном, щоб ще більше удосконалити свої таланти.

"Вона зараз обирає дуже складні пісні й її дуже мотивує те, що вона хоче вступити до вишу, в якому буде і театральне мистецтво, і акторська майстерність, і естрадний вокал. Вона розглядає Польщу", - розповів Кошовий у програмі "Ближче до зірок".

Ба більше, головною професійною метою Варвари залишається зібрати стадіон зі своїми прихильниками. Така масштабна мрія доньки тішить тата й він підтримує її у цьому. "У неї є мета – зібрати стадіон. Стадіон, так стадіон", – додав гуморист.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...