"У неї немає гальм": У команді Klavdia Petrivna розповіли, якою насправді є Соломія Опришко

Співзасновник студії звукозапису Павло Стрілецький, який працює з популярною українською співачкою Клавдією Петрівною (Klavdia Petrivna), розповів, яка насправді Соломія Опришко (справжнє ім'я) без зіркового амплуа. За словами музиканта, без "маски" вона зовсім інша людина, передають Патріоти України.

Як поділився Стрілецький в інтерв'ю Суспільне, насправді артистка кумедна та нестандартна особистість "без гальм". Попри те, що глядачі звикли бачити інтелігентну та спокійну Клавдію Петрівною у сукнях та капелюсі – це лише образ, каже гість. "Наживо це дещо інша людина, яка не має "стопів", не має психологічних зажимів, і вона живе своє найкраще життя. За рахунок цього вона і створила себе як Клавдію Петрівну", – пояснив він.

Стрілецький додає, що у студії вона інколи "творить речі, які на голову не налазять", одночасно "кайфуючи від процесу". "У багатьох людей наявні травми дитинства або якісь непройдені уроки, які постійно нас гальмуть у розвитку. Її нічого не гальмує", – пояснює музикант.

Колега співачки додає: наразі Опришко проходить свій шлях становлення особистості, однак її оточення помічає цей ріст. "Але в неї немає ось цих ключових тормозів, які зазвичай людину спонукають зупинитися, подивитися раціонально. Там раціональності інколи буває мало, але при цьому інтуїція дуже розвинута", – розповів Стрілецький.


Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...