"У нього всередині повно демонів": Аффлек на тлі сімейної драми з Лопес почав зловживати алкоголем

Оскароносний актор Бен Аффлек, який переживає кризу у шлюбі з відомою співачкою Дженніфер Лопес, почав зловживати алкоголем. Близьке оточення знаменитості б'є на сполох через це, передають Патріоти України.

У коментарі для видання Daily Mail, друзі актора розповіли, що він знову почав вживати спиртні напої у великих кількостях і висловили свої побоювання. Вони переживають за Аффлека, адже раніше він був частим пацієнтом у реабілітаційних центрах.

Відомо, що актор багато років страждав на алкоголізм. Тривалий час йому вдавалося бути тверезим. Однак зараз його друзі вважають, що розлучення з Лопес знову негативно вплинуло на його стан і зірка намагається втамувати біль алкоголем.

"Чув, він п'є. У нього всередині повно демонів, він справді проблемна людина", – поділився інсайдер. При цьому інший близький товариш кінозірки каже, що Бен почав часто вживати і навіть бачив його у стані сильного алкогольного сп'яніння. "Я бачив його зі скляними очима, і це викликає справжнє занепокоєння у всіх, хто піклується про нього", – додав знайомий актора.

Туга, любов та вдячність не згасають з роками: Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до своєї покійної матері

середа, 26 червень 2024, 7:21

Український співак Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до покійної матері. Виявилося, що 20 років тому саме 25 червня померла мама артиста Любов Анатоліївна. Тому у день роковин Пономарьов опублікував фото рідної людини на своїй сторінці в Instag...

Щасливі разом: Донька легендарний кіноактори Меріл Стріп здійснила камінгаут та показала свою дівчину

вівторок, 25 червень 2024, 22:15

33-річна дівчина наважилася розкрити свою орієнтацію, аби підтримати місяць прайду. . У своєму Instagram Луїза опублікувала фото, на якому постала з обраницею. Знімок донька Меріл Стріп доповнила смайликом у вигляді райдужного прапора та написом, що "...