У онкохворої Анастасії Заворотнюк різко погіршився стан здоров'я, - ЗМІ

false

Російська актриса, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк впала в кому. Цією інформацією діляться російські ЗМІ. За даними медіа, стан онкохворої актриси почав погіршуватися. Після численних операцій і курсів хіміотерапії лікарям довелося занурити пацієнтку в медикаментозний сон.

Варто зазначити, що останнім часом Анастасія Заворотнюк не з'являється в соціальних мережах. Ба більше, нещодавно їй виповнилося 53 роки, проте її ніхто не привітав, зокрема й рідні.

Донька Анастасії - Анна Заворотнюк - останнім часом також мовчить про стан здоров'я своєї мами. Тому офіційної інформації щодо її здоров'я немає.

Хвороба Анастасії Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк уже кілька років бореться з онкологією. Через хворобу вона почала вести самітницький спосіб життя, бо соромилася показуватися публіці.

У зв'язку з прогресуючою хворобою повідомлялося, що онкохворій Заворотнюк залишилося зовсім недовго. Лікар дав актрисі лякаючий прогноз і розповів, що лікування їй не допомогло, а тому її дні полічені.


Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...