У персиковому кардигані та джинсах: Олена Зеленська показала, як проводить час із дітьми в "Охматдиті" (фото)

Олена Зеленська напередодні католицького Різдва завітала до дитячої лікарні "Охматдит", щоб подарувати маленьким українцям маленьке диво. Перша леді провела весь день із дітьми, які лікуються у відділенні трансплантації кісткового мозку. Вона читала їм казки і пригостила святковим штоленом з обліпиховим чаєм. На зустріч до дітей Зеленська прийшла у повсякденному вбранні, передають Патріоти України.

Перша леді була одягнена у темно-сині джинси, білу футболку та кардиган ніжно-персикового кольору. Волосся Зеленська уклала у фірмові локони, на обличчі був легкий макіяж. На всіх фото із лікарні з її обличчя не сходить посмішка. Діти подарували першій леді багато позитивних емоцій, а вона також подарувала їм насичений день.

Олена Зеленська читала дітям книгу "Майка Паливода обирає професію" сучасного українського автора Мії Марченко. Пригоди головної героїні так надихнули малюків, що вони з радістю ділилися з першою леді своїми мріями за чаєм.

"Дуже рада цьому запрошенню від лікарів "Охматдит" і самій ідеї. Бо спільне читання – це одночасно і спілкування, і розвага, і сеанс позитиву для всіх – і слухачів, і читачів. Це краще за кіно та мультфільми", – поділилася Олена Зеленська.

Перша леді привітала також маленьких дітей із різдвяними святами та закликала всіх бажаючих приєднатися до традиції проводити читання книг вголос.

"Від щирого серця бажаю їм втілення мрій і здоров'я! Сподіваюся, що наші читання стануть початком традиції! А може, хто ще захоче приєднатися і почитати вголос тим, кому це зараз дуже потрібно. Перейнятися і посміятися разом. Розділити емоції та підтримати, подарувати тепло. Давайте читатимемо разом!", - зазначила Олена Зеленська.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...