У прозорому корсеті та із сумкою за 50 тисяч: Леся Нікітюк показала, у чому зустрічала Новий рік (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала фанатам світлини зі святкування Нового року. Фото зірка українських шоу опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"З Новим 2022 роком! Я вітаю всіх свої рідних і близьких людей, всіх друзів, колег і вас, дорогі мої підписники. Нехай в Новому Році збудуться всі наші бажання, головне не забути їх загадати! Ставте цілі і впевнено йдіть до них!", - написала Нікітюк у пості.

Як видно на світлинах, телеведуча зустрічала Новий рік у прозорому корсеті та блискучій напівпрозорій спідниці. Нікітюк доповнила свій образ блискучою сумкою Prada з кристалами за 1850 доларів. Святкова вечірка, на яку зібралася ведуча, відбулася на гірськолижному курорті "Плай" у Карпатах.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...